BLUE HILL. At Stone Barns. (NY)

El dia que vam visitar, per segona vegada, aquesta granja restaurant, vam comprendre per que és un santuari focalitzat al producte.

El Xef Dan Barber és molt amic de l’Oriol Rovira de Sagàs, al que podríem considerar el seu homòleg Català. De fet per entendre que és   BLUE HILL. at Stone Barns, podem dir que és entre “Els Casals”, “Cal Jubany” i l’Hispània de Caldetes. Obviament a escala USA.

DAN capssalera_P1250799

Son gent molt amiga, el cap de sala Robert Delaney ens va dir que pocs dies abans havia sopat al “Celler de Can Roca”, venia encantat.

Les tres alternatives úniques a aquest establiment, són els menús de 5, 8, o 12 plats.

A partir d’un d’aquets programes Dan decideix el que et donarà intentant sintonitzar amb el client, pel fet de demanar el menú de 8 plats no menjaràs el que dona al de la taula del costat que ha demanat el mateix. De fet ens va obsequiar amb dos plats de lo mes “canaille”:

DAN_MOLL_OS_P1250817

Moll de l’os cuit sobre el propi os, de fet és un plat procedent d’algun bistrot del sud de França. Dan ha sacralitzat aquest producte fins l’extrem de dissenyar un suport específic per servir-lo.

DAN_CAP_DE_BACALLA_P1250820-filtered

Mig cap de bacallà gegant d’Alaska cuit a l’estil pekines.

Prendre el menú de 8 plats porta mínim 3 h. El servei es ràpid i atent però tenim abans 3 aperitius fora de programa i al final més bombonets etc.

El menú de 12 plats porta 5 h. més una d’anar i una de tornar son 7 h. nosaltres aquesta vegada ens ho vam muntar amb pla passar el dia.

DAN_FINALP1250608

Es la millor àrea residencial al voltant de NYC, grans mansions, voltades dels típics boscos caducifolis, amb el Hudson com a telo de fons,

I com que no vull allargar més, dono per finalitzat aquest escrit.

BLUE HILL. At stone barns.

630 Bedford Road

Potantico Hills. NY-10591

T. 914 366 9606

Cap de sala: Robert Delaney

robert@bluehillfarm.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *