Best friends in the kitchen & the most well-known in the conference room.
Sebastien Bras a le SUQUET a Laguiole Le meilleur plat de fromage.
Avalone king size. The biggest I have ever seen!
Gastronomia, musica i esport.
Recordo quan un pollastre era un pollastre, avui molta gent es pensa que menja pollastre però realment casi tot el que trobem al mercat com a tal no té res a veure amb aquell de quant era petit, és casi una espècie animal diferent.
Els anys cinquanta la bíblia gastronòmica per la cuina de les cases particulars a Barcelona era el llibre de Rondissoni, aquest cuiner d’origen italià va influir sobre gran part de la generació de postguerra. Les seves receptes eren impecables però terriblement “lights”, basades amb la salsa bechamel e ingredients clàssics
ANDORRA TASTE. 2022 IX 15. MICHEL BRAS. Benjamín Lana, VOCENTO. Toni Massanes Fundació ALICIA. Govern Andorrá.
Carles Gaig
Amb el bon amic Carles Treballem per recuperar fórmules ancestrals dels recetaris històrics que son a l’origen de la cuina clàsica. Rarament presents als menus dels nostres restaurants.
To prepare and promote ancestral recipes from historic recipe books, currently not included in regular menus.
El meu objectiu essencial és la preservació d’especies prohibides o en perill d’extinció.
Posant especial atenció a les aus.
Amb la Roser Torras que va organitzar la cel·lebració del 20é aniversari de Can Jubany.
Amb Pere Duran al sopar inaugural del Mextizo.
HEART IBZ – Pol Perelló & Rafa Zafra – Kings of the night
One of the strongest Cheff arround the world.
Disfrutar i Compartir llibres “CANAILLE”
Aperitiu a la Terrasa 1881 de Iñaki Lopez Vinaspre al museu d’historia de Catalunya.
Els expertíssims Tana Collados i Toni Massanes al Ritz 2012.
Gala Michelin 2017 a mas Marroch.
El gran Oriol Rovira i en Vador.
Subijana i Escribà
PORK …boig per tu
Amb el cap del “pork” del Rovira abans de cruspir-nos-el
Marc Miró, la llotja, Ametlla de mar. El gran expert de la tonyina Barceló.
Devant la meva llengua una fina llesca de llengua de Kobe Wagyu
Membres de la taula directiva de la academia catalana de gastronomia amb el Romain al Caelis
Excepcionalment, s’han aplegat els tres per honorar sa mare
Ferran coopresidint reunió de la “ACG” a l’aula de la Boqueria
Hiroyoshi Hishida grandmaster of all great
Presentació de la Sra. Carme Ruscalleda
En nom de la “ACG”., he d’agrair a l’”IEC” aquesta oportunitat de presentar a la Sra. Carme Ruscalleda, q’ha tingut l’amabilitat d’acompanyar-nos avui per donar forma i contingut a aquest acte que serveix de cloenda al seminari “La Cuina Catalana a la Cruïlla” celebrat el passat 9 de maig, aquí a la seu de l’”Institut”.
Carles executa, Joan presideix amb Manel, que també és un gran cuiner.
Allain Passard, siempre cordial con su casaca roja, en el “jardin potagé” de son chateaux a Mesnils-sur-Iton-Buis-sur-Damville
Boqueria: Gaig, ABO, Masó, Perrin
Elkano a Getaria. Carles, Miquel, Xavi i Nandu.
MACARFI, Nandu y los hermanos Torres
Nandu Jubany
Anna i Nandu, vestits de festa, retratats entre les Penyes Altes i la serra del Cadí.
Talking about food in the kitchen.
Podem donar fé de l’excelent rel·lació, sintonia i sinergies Freixa pare-fill. El pare li envia tot el pa que gasta i el fill els llenguados de 2Kg d’un subministrador secret.
Quim Vila, el més gran dels vins, tanca l’acte.
Under the strong position of Xavi Pellicer all the experts, including the great Oriol Rovira and Mr Jornet senior, meet him at his new restaurant.
Xavier Pellicer processa excel·lent producte en el seu CELERI. (Déntol de 8 Kg.)
El numero 1 del món i tri estel·lat (per la part que li toca) Josep Roca pren postres a “Els Casals” de l’Oriol Rovira a Sagàs.
No es el primer tri estel·lat que he trobat menjant a “Els Casals”. No fa gaire i vaig coincidir amb la Carme Ruscalleda.
Aquest fet ens parla de l’interès que desperta aquest jove cuiner per part dels seus més il·lustres col·legues. Clar indicici de que la seva qualificació apunta a una trajectòria ascendent.
A destacar la important remodelació d’interiorisme obra de l’escultor Ernest Altés, que ha sabut adaptar-se perfectament a les particularitats de l’edifici.
Eugenio de Diego, habent estat puntal de la bullipedia, autor de “la cocina de la familia”, amb la seva super Josper a “A Pluma”.
Jordi Jacas, gran amic del Sandro, al seu “Molí de l’Escala” ha fet el càtering del casament d’en Musk.
Senderens reina a Paris (fora de la llista global que numera)
Amb nosaltres a Donostia i al Priorat. A l’Ebre va tastar el cava
Georges Blanc
┼ BENOÎT VIOLER
Restaurant de l’Hôtel de Ville Crissier (Lausanne)
Gran passat i millor futur
Francis Paniego a la seva seu secundària del magnífic celler d’en Gehry
El mediàtic Jordi Cruz, a la seva cuina de l’Àbac a punt de saltar a la fortalesa de sant Julià de Ramis (Atempo).
Jordi Vila – Alkímia
Gastón Acurio mandando en Mandarin Oriental
Valor ascendent a l’estat. ANGEL Leon, el chef del mar ara foragitat del Mandarin Oriental del Passeig de Gràcia
Jiro Ono
A la porta de l’hotel, grans chef i dos “number one” un de la cuina i l’altre del volant.