OFFAL / MENUTS

DSC06039

Amb el gran Oriol Rovira desembre 2007 a Chez Carmen. Quan menjar moll de l’os no era tan corrent.

DSC09345

Fèmur de bou. Chez Carmen.

DSC03098

Femur de bou escurat. Chez Carmen.

IMG_0576

Tette de boeuf sauce ravigotte. Caelis.

IMG_0575

Caelis.

FIL2757

Tette de boeuf sauce ravigotte. Chez Carmen.

7

Cap de bou salsa “ravigotte”.

IMG_3204

Orella de porc. Sagàs.

DSC06153Orella de porc. A “Las Médulas”.

toulouse (27)

Llengua de bou.

canaille toulousse (5)

Ronyó de bou.

DSC04811

Cansalada de coll.

arroç de becada FIL3285

Arròs de Becada.

toulouse (29)

Salsa de sang.

P1040644 web

Becada.

P1040546 web

Caneton perigourdine.

P1020024 web

Tord.

P1040643 web

Becada.

CAP DE PORK web

preparant faisà per Santalianza.

P1040024 web

Preparant becada per Santalianza.

P1040589

Becada.

IMG_3343

Caxuflino.

FETGE DE RAP DSC07094

Fetge de rap. Dos palillos.

ANGUILA SOFIS FRANCESCANA

Anguila sofis a la Padania.

P1050023

Ventresca de tonyina. (extra fat)

PARTS CANAILLES DE LA TONYINA web

Les parts gastronòmicament més sofisticades de la tonyina.

COLUMNA VERTEBRAL DE TONYINA web

Espinada de la tonyina. Els disquets inter dorsals son boníssims.

DSC06130Anguila fregida a las Médulas

lampreia P1130004

Lampreia a la bordelesa

canaille toulousse (2)

Ortiguilles