Amb el gran Oriol Rovira desembre 2007 a Chez Carmen. Quan menjar moll de l’os no era tan corrent.
Fèmur de bou. Chez Carmen.
Femur de bou escurat. Chez Carmen.
Tette de boeuf sauce ravigotte. Caelis.
Caelis.
Tette de boeuf sauce ravigotte. Chez Carmen.
Cap de bou salsa “ravigotte”.
Orella de porc. Sagàs.
Orella de porc. A “Las Médulas”.
Llengua de bou.
Ronyó de bou.
Cansalada de coll.
Arròs de Becada.
Salsa de sang.
Becada.
Caneton perigourdine.
Tord.
Becada.
preparant faisà per Santalianza.
Preparant becada per Santalianza.
Becada.
Caxuflino.
Fetge de rap. Dos palillos.
Anguila sofis a la Padania.
Ventresca de tonyina. (extra fat)
Les parts gastronòmicament més sofisticades de la tonyina.
Espinada de la tonyina. Els disquets inter dorsals son boníssims.
Lampreia a la bordelesa
Ortiguilles